Skip to content Skip to footer

Cristian Dolhescu

NUTRIȚIONIST ȘI DIETETICIAN LICENȚIAT

Dacă ar fi să faci o listă cu 5 lucruri pe care le iubești, pe ce loc te-ai pune? Pentru ca încrederea de sine să-ți rezolve toate problemele și să-ți facă viața așa cum ți-o dorești, nu trebuie decât să vezi ce este înăuntrul tău. Privește tot ce-ți aduce viața ca pe o oportunitate de a te schimba în mai bine, de a fi mai sănătos!

Sunt Cristian Dolhescu, nutriționist și dietician acreditat cu studii universitare și de masterat în nutriție profilactică și curativă de formare, finalizate la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași.

Cochetam încă din timpul adolescenței cu problema kilogramelor în plus la pachet cu o încredere de sine scăzută. Am început să studiez nutriția de unul singur și am căutat rezolvări cât mai simple și eficiente. Mi-am dedicat timpul studiilor superioare în acest domeniu. În prezent îmi desfășor activitatea în cadrul Spitalului Orășenesc Târgu Neamț, iar rolul meu de a schimba planul alimentar al pacienților a prins nuanțe vii. Am mizat pe calitate nutrițională și diversificare, pe cantitate, aspect, gust, iar scopul meu vizează în continuare multiple idei de pus în practică. Încet-încet, am realizat că nutriția este o artă și că de fapt avem o singură peniță cu care pictăm fin fiecare detaliu. Cu o singură peniță și un singur gând: când începem să pictăm, trebuie să ne alegem cu atenție culorile.

Alegem în viață deseori să ne gândim și să cântărim totul, mai puțin sănătatea. Conceptul nostru are la bază un stil de viață sănătos, pornind de la o alimentație echilibrată și corectă. Avem mari șanse să prevenim masa vastă a bolilor cronice, să scădem ponderal în defavoarea lor și să creștem calitatea vieții.

Sunt pregătit să îți ofer tot suportul meu pentru a-ți atinge obiectivele nutriționale!

Cristian Dolhescu

0 +
Planuri de Nutriție
0 +
Kilograme eliminate

Tarife

599 RON 397 RON/lună

34% reducere
Tipuri de planuri alimentare:
Ce include:

LOCURI LIMITATE

Solicită o programare