Skip to content Skip to footer

Emanuel Ilășoaia

FONDATOR, NUTRIȚIONIST ȘI DIETETICIAN LICENȚIAT

Durerea pe care am întâlnit-o în jurul meu, în rândul persoanelor care au suferit și suferă din cauza unei alimentații moderne deficitare m-a mișcat îndeajuns de mult încât să deschid clinica de nutriție online Mai Sănătos.Ro.

Numele meu este Emanuel Ilășoaia, sunt nutriționist și dietetician  licențiat în cadrul facultății de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași și, de-a lungul timpului, am întâmpinat și eu provocări în ceea ce privește alimentația. Astfel, mi-am dat seama că peste 70-80% dintre boli pot fi prevenite doar printr-o alimentație simplă și corectă.

Știu că alimentația nu se oprește strict doar la ce mâncăm, ci are legătură chiar și cu traumele noastre din copilărie. Noi mâncăm emoțional și felul în care mâncăm poate defini și problemele prin care am trecut.

Pentru mulți, schimbare stilului de viață poate fi destul de provocatoare, însă eu consider că dacă avem puțină voință și îndrumare din partea unui specialist, poți să ajungi să trăiești într-o stare de bine profundă și plină de energie. La clinica Mai Sănătos.ro nu ținem diete, ci învățăm cum trebuia organismul nostru să fie hrănit dintotdeauna.

Cred cu tărie într-un stil de viață sănătos fără sentimente de vinovăție! Echilibrul este cheia după care nutriționiștii noștri se ghidează.

Abia aștept să ne cunoaștem!

Emanuel Ilasoaia

Tarife

599 RON 397 RON/lună

34% reducere
Tipuri de planuri alimentare:
Ce include:

LOCURI LIMITATE

Solicită o programare