Skip to content Skip to footer

Cum va decurge colaborarea noastră?

1

Programează-te

Completează formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp, colega noastră Maria, te va suna pentru a te programa la nutriționistul nostru.

2

Întâlnire Online (30 min.)

Te vei cunoaște cu nutriționistul tău prin apel video sau vocal pentru a-i furniza toate detaliile de care are nevoie pentru a începe să lucreze la planul tău alimentar.

3

Pregătirea Planului Alimentar

Nutriționistul va lucra la planul tău alimentar în funcție de convorbirea telefonică avută.

4

Monitorizare și Suport Zilnic

După ce vei primi planul alimentar, nutriționistul va comunica cu tine de câte ori este nevoie pentru a se asigura că evoluția ta are loc.

Consiliere pentru copii și adulți

Tarife

599 RON 397 RON/lună

34% reducere
Tipuri de planuri alimentare:
Ce include:

LOCURI LIMITATE

Mulțumit sau banii înapoi

Dorim să-ți livrăm cel mai bun serviciu fără să riști nimic. Dacă nu primești răspunsuri la întrebările tale, simți o lipsă de comunicare sau planurile nutriționale nu sunt livrate la timp, atunci ai 7 zile la dispoziție să te răzgândești și vei primi banii înapoi.

Solicită o programare

Întrebări frecvente

Un plan alimentar personalizat este adaptat nevoilor tale, în funcție de starea ta de sănătate, obiectivele nutriționale pe care le ai, preferințele tale alimentare și de indicatorii antropometrici.

Planul alimentar pe care nutriționistul nostru îl va crea pentru tine, va fi planul alimentar pe care corpul tău și l-a dorit întotdeauna.

Planul alimentar este recomandat de către nutriționistul tău în funcție de obiectivele nutriționale, însă indiferent de obiectiv, recomandăm un plan alimentar de cel puțin o lună.

Da. Nutriționistul îți va sta la dispoziție ori de cât ori ai nevoie de ajutor. Fie că ai nedumeriri cu privire la alegerea alimentelor sau gătirea acestora, nutriționistul va fi disponibil oricând pentru tine.

Dacă ai plătit și nu mai dorești să primești un plan alimentar de la nutriționistul nostru, te rugăm să completezi formularul de pe acest link, iar noi îți vom trimite banii înapoi în aceeași zi. Fără niciun risc!

Ai nevoie de ajutor?

Maria, colega noastră, te va ajuta cu orice informație!